Wat moet u doen als Gmail niet werkt op uw iPhone?

 OVERZICHT

Gmail is de meest gebruikte e-mailservice online. Helaas, net zo verfijnd en eenvoudig te gebruiken als het in het algemeen is, kan het, net als andere e-mailproviders, problemen tegenkomen. Deze tutorial behandelt de meest elementaire problemen die iPhone-gebruikers waarschijnlijk met het programma zullen tegenkomen, en hoe ze op te lossen. Het zorgt ervoor dat u uw profiel binnen de kortste keren kunt gebruiken, of u nu geen e-mail kunt verzenden en ontvangen of geen toegang hebt tot de Gmail-servers via uw iPhone. Wanneer u Gmail op uw iPhone probeert te gebruiken terwijl u op tournee bent of in een regio waar u gewoonlijk niet naartoe reist, kunnen er problemen ontstaan. Wanneer je het Gmail-programma op je iPhone opent en Gmail detecteert dat je ergens bent waar je niet bedoeld bent, kan het de toegang tot hun server weigeren.

Zelfs wanneer u terugkomt van het bezoek, kan deze aandoening aanhouden. Je zult de neiging hebben om op te merken dat er problemen zijn, want dan zie je een van de verschillende problemen. "Kan geen e-mail ophalen", "Kan geen e-mail verzenden" en "Kan geen verbinding maken via SSL" behoren tot de meest voorkomende, hoewel de specifieke taal varieert, impliceren ze allemaal dat er een probleem is. Gelukkig kan dit probleem eenvoudig worden opgelost door naar de startpagina van Gmail op uw iPhone te gaan en uw smartphone (opnieuw) in te schakelen. Hier is hoe je het aanpakt:

Voor operationele problemen met hun Gmail-account kunnen gebruikers contact opnemen met het Gmail Klantenservice Telefoonnummer voor een snelle oplossing.

Volg de gids om het probleem op te lossen

1. Start de webbrowser op uw iPhone (waarschijnlijk Safari)

2. Ga naar gmail.com en typ je gebruikersnaam en wachtwoord in.

3. Log in op het profiel dat je problemen geeft (en zorg ervoor dat je niet bent ingelogd op andere accounts).

4. Kopieer en plak vervolgens de verstrekte link in de adres-/URL-balk van uw browser: https://accounts.google.com/b/0/displayunlockcaptcha

5. Ga verder met de spatiebalk.

6. Daarna ziet u een webpagina waarop staat: "Toegang tot uw account is verleend. Log opnieuw in op uw Google-account vanaf uw alternatieve apparaat of applicatie.

7. Daarna zou u toegang moeten hebben tot de Mail-app van de iPhone en zoals gewoonlijk een e-mail ontvangen en verzenden.

HET LAATSTE WOORD

Als je een probleem hebt met je Gmail-account, kun je contact opnemen met de klantenservice. Wanneer u Bellen Gmail Nummer belt, wordt u doorverbonden met een vriendelijk ondersteuningsteam dat zich toelegt op het bieden van uitstekende klantenservice.


Comments

Popular posts from this blog

Handleiding voor het gebruik van slim opstellen in Gmail

HOE EEN GMAIL-ACCOUNT TE HERSTELLEN ALS U GEEN TELEFOONNUMMER HEBT?